Beste Badmintonners,

Het heeft even geduurd, maar we hebben een nieuwe datum voor de ledenvergadering.
Op maandag 25 Maart 2019 om 19.00 uur willen we de ledenvergadering houden in de kantine van ‘t Wooldrik.
Jullie zijn hierbij van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Ook de ouders van de jeugd zijn welkom.

De agenda zal ik vooraf nog sturen. Indien er nu al vragen of opmerkingen zijn, hoor ik het graag, zodat we ons beter kunnen voorbereiden.

Een punt van de agenda kan ik al bekend maken en dat is namelijk de opvolging van Eric Grootenhaar als secretaris. Eric heeft helaas te kennen gegeven om te willen stoppen met badmintonnen en daarom zal zijn functie binnenkort vacant worden.Geef je gauw op als je geïnteresseerd bent om deze functie te willen overnemen.

We hopen dat het in jullie agenda past en dat jullie komen.

Tot gauw, met vriendelijke groet,

Winfried Hulleman
Badminton Vereniging Borne.