Beste leden,

Wij hebben ons als vereniging aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne. Hiermee kunnen wij (sponsor) geld binnen halen voor onze vereniging voor onder andere als bijdrage voor extra speel – trainingsavonden voor de jeugd en senioren. Daarnaast voor materialen.

Wij zouden het op prijs stellen de brief door te lezen, te kijken op de site van de Rabobank Clubkas Campagne (www.rabobank.nl/ct) en uiteraard op onze vereniging stemmen. Mochten jullie geen lid zijn van de Rabobank dan zijn er wellicht wel familieleden, vrienden of bekenden die een rekening hebben lopen bij de Rabobank die jullie uiteraard kunnen benaderen om op ons te stemmen.

Wij zetten dit nieuws en deelname ook op facebook, twitter, Instagram etc. Graag onze deelname “liken” en ” delen”.

Jullie stem of aanmoediging tot stemmen is dus geld waard en verdient namens het bestuur een “pluimpje”

Alvast veel dank en groeten

Eric Grootenhaar